Zoals we in een eerdere post beschreven, werden we genomineerd voor een “International Muse Award”, de prestigieuze prijs die werd uitgereikt door de American Association of Museums, in de categorie “Multimedia Installation” voor ons werk bij de Broekerveiling. De Broekerveiling is het drijvende veilinghuis en het centrum van de agrarische economie in West Friesland. Gezien de concurrentie zijn we erg blij met de eervolle vermelding. Hieronder volgt de tekst van de organisatie:

EERVOLLE VERMELDING:

Museum Broeker Veiling – ‘De Veilingdag’
Museumstudio, Amsterdam & Todd van Hulzen Design

“Het meest ingenieuze deel van dit project ligt in de combinatie van het schaalmodel, de camera en de beamer om een ​​uniek narratief platform te creëren dat de belangrijkste kenmerken in een notendop karakteriseert van het museum en de culturele eigenheid van de streek. Een nauwgezet ontworpen mini-decortje, sfeer, muziekscore en vertelling geven niet alleen een introductie tot wat het museum in het algemeen te bieden heeft, maar creëren ook een intieme bezoekerservaring met een diepe gelaagdheid.”

.