Een tentoonstellingspresentatie in stripformaat

Deze illustraties zijn waarschijnlijk het enig mogelijke excuus voor om ooit het lettertype Comic Sans te mogen gebruiken: in een stripboek! Daar komt Comic Sans immers oorspronkelijk vandaan, uit de stripverhalenwereld.

Dit was een voorstel voor een “kinderlijn” bij het Gevangenismuseum in Veenhuizen als onderdeel van een grotere museale context. Alles draaide om het creëren van een avontuur in het oude gevangenis waar kinderen puzzels konden oplossen met behulp van enkele vriendelijke en niet-zo-vriendelijke spoken uit het verleden.

Hoewel we het project uiteindelijk niet hebben gedaan, waren we erg enthousiast over deze pagina’s. En we verheugen ons op de kans om het idee opnieuw uit te proberen.

Koningin Beatrix opent "de Westerstraat" in het Nationaal Openluchtmuseum
Todd van Hulzen en Museumstudio krijgen erkenning voor Broekerveiling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.