Amsterdamse tram rijdt  nu op ons ontwerp

Met alle commotie rond de opening van “Temporal Tower” vergaten we bijna dat er een Amsterdamse tram van het  GVB op het punt stond uit te rijden met onze naam erop. En ja hoor, daar is zij. Dirk Bertels van Studio Louter en Todd van Hulzen werkten samen aan het concept, dat deel uitmaakt van de marketing en sponsoring tussen het  GVB en het Amsterdam Light Festival. Maar Dirk deed al het echte harde werk, Todd ging gewoon achterover liggen en bekeek en gaf vanzelfsprekend advies. Wat op een witte sticker lijkt, is in feite lichtreflecterende film die oplicht als deze direct wordt verlicht door verkeerslichten. Na een lange zoektocht naar materialen, van glow-in-the-dark tot holografische folie, hebben we voor  lichtreflecterende films gekozen. Nu het op de rails gaat, zijn we benieuwd of het indruk zal maken. Maar onze namen staan ​​erop afgedrukt en daar zijn we het meest trots op. Aan de achterzijde is een gedeelte van de illustratie gewijd aan de Temporal Tower. Je kunt de steiger zien. Laat het ons weten als je het in de buurt ziet.

[Gallery type = “default” FX = “Fade” thumbnail_size = “Thumbnail” slide_size = “groot” itemtag = “DL” icontag = “DT” captiontag = “dd” link = “none” size = “Thumbnail” Caption = “geen” Controls = “Toon” Style = “strip-boven” Timeout = “4000” Speed = “1000” Count = “10” thumb_width = “75” thumb_height = “75” kolommen = “1” IDS = “2778, 2779, 2789, 2790, 2791”]