Niet elke pitch is een winnaar. We zouden een terugkerende column kunnen wijden aan alle prachtige vissen die ontsnapten. De kansen zijn niet altijd in je voordeel, en iedereen weet dit voordat ze een prijsvraag aangaan. Toch is het zonde om al die mooie ontwerpen in de vergetelheid te laten verdwijnen.

We zijn vooral trots op de ontwerpen die we gemaakt hebben voor het Mauritshuis in Den Haag. Dit prestigieuze museum was gastheer van een tentoonstelling van schilderijen uit de Brits koninklijke verzameling van Dutch Masters, zeg maar de geplunderde schatten van Koningin Elizabeth II, en was op zoek naar een decor dat zowel vernieuwend als emotioneel was. Dit is heel moeilijk om te bereiken in een traditioneel museum als je ook wilt dat je schilderijen schitteren zonder concurrentie van je decor. We hebben een gooi gedaan.