Kasteel Ammersoyen in het plaatsje Ammersoden is een van de zeven kastelen in het bezit van Geldersch Landschap en Kastelen. Van al hun eigendommen ademt Kasteel Ammersoyen het sterkste de sfeer van de middeleeuwen. Het stamt immers uit de veertiende eeuw en heeft welhaast de tand des tijds doorstaan in zijn oorspronkelijke vorm. GLK hebben Studio Louter en Todd van Hulzen benaderd om een conceptvisie uit to werken voor de ‘rebranding’ als het ware van dit enorm stuk erfgoed. Hoe kunnen we het kasteel een eigen identiteit geven die bezoekers speciaal ernaartoe trekt? Welke verhalen spreken het meeste tot de verbeelding. Gaat het om relevant zijn voor de huidige tijd of juist wegdromen in het verre verleden? Samen met Studio Louter gaan we een ‘bid book’ maken dat de klant gebruikt om fondsen te werven voor zijn ambities. Daarna wachten we af of we onze visie ook waar mogen maken, want dat is een heel ander proces. Duimen!