PRIVACYBELEID

Todd van Hulzen Design, gevestigd aan Tweede Wittenburgerdwarsstraat 172, 1018 LP Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contact

website: http://www.vanhulzen.com
Tweede Wittenburgerdwarsstraat 172
1018 LP Amsterdam
Telefoon: +31626196137

Todd van Hulzen is de functionaris voor gegevensbescherming van Todd van Hulzen Design. Hij is te bereiken via todd@vanhulzen.com

De beste manier om contact met ons op te nemen, is per e-mail. info@vanhulzen.com. Als u echter een bericht wilt sturen via het contactformulier, verzamelen we wel wat informatie, namelijk uw naam en e-mailadres. We kunnen deze informatie toevoegen aan onze klanten- en vriendendatabase. We delen deze informatie niet voor marketingdoeleinden, maar houden deze voor onbepaalde tijd

Comments

Wanneer bezoekers reacties op de site achterlaten, verzamelen we de gegevens die worden weergegeven in het opmerkingenformulier, en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent string om spamdetectie te helpen.

Een geanonimiseerde reeks gemaakt op basis van uw e-mailadres (ook hash genoemd) kan aan de Gravatar-service worden verstrekt om te zien of u deze gebruikt. Het privacybeleid van de Gravatar-service is hier beschikbaar: https://automattic.com/privacy/. Na goedkeuring van uw opmerking is uw profielfoto zichtbaar voor het publiek in de context van uw opmerking.

Als u afbeeldingen naar de website uploadt, moet u het uploaden van afbeeldingen met ingesloten locatiegegevens (EXIF GPS) niet uploaden. Bezoekers van de website kunnen locatiegegevens downloaden en extraheren uit afbeeldingen op de website.

Bezoekersreacties kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Als u een account op deze site heeft of opmerkingen hebt achtergelaten, kunt u een geëxporteerd bestand aanvragen van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren, inclusief alle gegevens die u ons hebt verstrekt. U kunt ook vragen om alle persoonlijke gegevens die we over u hebben te wissen. Dit omvat niet alle gegevens die we verplicht zijn te bewaren voor administratieve, wettelijke of veiligheidsdoeleinden.

koekjes

Als u een reactie op onze site achterlaat, kunt u ervoor kiezen om uw naam, e-mailadres en website op te slaan in cookies. Deze zijn voor uw gemak zodat u uw gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen wanneer u een andere opmerking achterlaat. Deze cookies duren een jaar.

embedded inhoud van andere websites

Artikelen op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, artikelen, enz.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt ​​zich op dezelfde manier als wanneer de bezoeker de andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derden insluiten en uw interactie met die ingesloten inhoud bewaken, inclusief het bijhouden van uw interactie met de ingesloten inhoud als u een account hebt en bent aangemeld bij die website.

Met wie delen wij uw gegevens

Vanhulzen.com deelt met niemand persoonlijke gegevens.

Als u een opmerking achterlaat, worden de opmerking en de metagegevens voor onbepaalde tijd bewaard. Dit is om alle vervolgopmerkingen automatisch te kunnen herkennen en goedkeuren in plaats van ze in een moderatierij te houden.

Vanhulzen.com verwerkt uw persoonlijke gegevens omdat u onze diensten gebruikt en / of omdat u deze zelf verstrekt.

Hieronder volgt een overzicht van de persoonlijke gegevens die we verwerken:

-Voor-en achternaam
-Adresgegevens
-Telefoonnummer
-mailadres
-Andere persoonlijke gegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en per telefoon
-Locatiegegevens

Onze website en / of dienst is niet bedoeld om gegevens te verzamelen over bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of verzorgers. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16. We moedigen ouders aan om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat gegevens over kinderen zonder toestemming van de ouders worden verzameld. Als u ervan overtuigd bent dat we persoonlijke informatie over een minderjarige hebben verzameld zonder deze toestemming, neem dan contact met ons op via info@vanhulzen.com, dan zullen we deze informatie verwijderen.

Vanhulzen.com verwerkt uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

– Omgaan met uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief
– u opbellen of e-mailen als dit nodig is om onze diensten te kunnen uitvoeren
– Om u te informeren over wijzigingen in onze diensten en producten
-vanhulzen.com verwerkt ook persoonlijke gegevens als we hiertoe wettelijk worden verplicht, zoals gegevens die we nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Todd van Hulzen Design neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Todd van Hulzen Design) tussen zit.

Toegang tot uw gegevens

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Studio Louter en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@vanhulzen.com

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Vanhulzen.com wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Vanhulzen.com neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via todd@vanhulzen.com